Sauniga o le Sainiga mo Morteng New Production Land

O le sauniga o le sainia o le fanua fou o le gaosiga o Morteng ma le gafatia 5,000 seti o alamanuia slip ring system ma le 2,500 seti o va'a gaosiga vaega poloketi na faia ma le manuia i le 9th, Apelila.

Sauniga saini mo Morteng New Production Land-1

I le taeao o le aso 9, Aperila, Morteng Technology (Shanghai) Co., Ltd. ma le Lujiang County High-tech Industrial Development Zone Management Committee na sainia se maliega o galuega faatino mo le gaosiga faaletausaga o 5,000 seti o alamanuia slip ring system ma 2,500 seti o vaega afi tetele.Na manuia le sauniga o le sainia i le laumua o Morteng.O Mr. Wang Tianzi, GM (faavae) o Morteng, ma Mr. Xia Jun, failautusi a le Komiti Galulue Party ma le Faatonu o le Komiti Pulega o Lujiang High-tech Zone, sainia le konekarate e fai ma sui o itu uma e lua.

Sauniga saini mo Morteng New Production Land-2

Mr. Pan Mujun, sui pule sili o le Kamupani a Morteng, Na saunoa Mr.Wei Jing, sui pule sili o le Kamupani a Morteng,Na saunoa Mr. Simona Xu, pule sili o Morteng International;Na saunoa Mr.Yang Jianbo, sui o le Komiti Tumau a Lujiang County Party Committee ma le sui faamasino itumalo, ma Helu Industrial New City, Lujiang High-tech Zone, ma le County Investment Promotion Center o loʻo pule Na molimauina e tagata le sainia ma faia talanoaga ma fefaʻatauaʻiga.

Sauniga saini mo Morteng New Production Land-3

I le sauniga o le sainia, na faʻaalia ai e le faʻavae o Morteng Mr.Wang Tianzi lona faʻafeiloaʻi mafanafana i le Lujiang County Standing Committee Member Mr.Yang ma lana aumalaga e asiasi i le Kamupani a le Morteng Technology (Shanghai) mo le asiasiga ma le sainia, ma faʻafetai i taʻitaʻi o Lujiang County High-tech. Sone mo la latou lagolago i le gaosiga faaletausaga a Morteng e 5,000 seti o fa'amama fa'ase'e i totonu o fale gaosi oloa.ma le lagolago a le 2,500 seti o galuega tetele o vaega afi, ma vave faʻamaeʻaina le filifiliga o le nofoaga o le poloketi, fuafuaga ma isi galuega.Na ia faamamafaina o Morteng o le a alu uma e faoa le taimi e faia ai le galuega muamua o le faʻafaigaluegaina o le poloketi ma le fausiaina ina ia mautinoa e maeʻa le poloketi ma faʻatinoina i se taimi vave e mafai ai, o le faʻauluina o le galuega i le lotoifale o le a faʻalauteleina le tulaga maualuga o le atinaʻeina o malosiaga lanu meamata i Lujiang County.

Sauniga saini mo Morteng New Production Land-4

O Mr.Yang Jianbo, sui o le Komiti Tumau o le Komiti a le Itumalo ma le sui faamasino o le itumalo, na faapea mai o le sainia o le Morteng slip ring system project faatasi ai ma le gaosiga faaletausaga o le 5,000 seti i totonu o fale gaosi oloa o se amataga fou mo Lujiang County. ma Morteng e aga’i i luma o lo’o felagolagoma’i ma saili atina’e.O le Lujiang County High-tech Industrial Development Zone Management Committee o le a faia taumafaiga uma e tuʻuina atu auaunaga atoatoa ma lelei mo le faʻatinoina o galuega ma galulue faʻatasi e faʻaleleia le fausiaina o galuega.

Sauniga saini mo Morteng New Production Land-5

O galuega fa'aletausaga e 5,000 seti o faiga fa'ase'e mama fa'apisinisi ma le 2,500 seti o galuega fa'avae va'a o lo'o i ai se fanua fuafuaina e 215 eka.Ua fuafua e fausia ma fausia i ni vaega se lua.O le poloketi o loʻo i le itu i matu sisifo o le vaeluaga o Jintang Road ma Hudong Road, Lujiang High-tech Zone, Hefei.


Taimi meli: Apr-22-2024